24/8-08 Morgan's Hill

24/8-08 Morgan's Hill

Innlegg eva-marie » Man Aug 25, 2008 6:55 pm

Ny kornsirkel rapportert ved Morgan's Hill:
Bilde
Er det et øye?
eva-marie
Site Admin
 
Innlegg: 575
Registrert: Ons Mar 19, 2008 12:35 am

Re: 24/8-08 Morgan's Hill

Innlegg Peter » Tir Feb 03, 2009 6:58 pm

Geometrisk sammensetning av et foton er to tetraeader plassert mot hverandre, ifølge Buckminster Fuller. De diamantformette sentrum er et to dimensionalt fremstilling av det.
Ifølge Genesis skapte Gud lyset på første dagen (sirkel en kan ses på som Guds ånd (positivt), Sirkel to kan være ”vatnet”(negativt)). Han gjorte det ved å snakke ut: "Lå det..." Bare å ha et ønske til å skape det var tilsynelatende ikke nok. Ikke heller at det var et konsekvens av igang setting av skapelse. Han måtte sier det. Det gjør det til et bevisst handling.
I det såkalte holografiske paragdigma (se etter holographic paradigm) er det bevistheten som kommer før selve universumet, Hvert partikle er bevisst. Og alt som eksisterer er bevisst. Dette paradigma, samt kaosstheorien, gjør det mulig å forklare flere fenomener som kan ikke forklares av å se verden ved kausual determinisme som sies at alt som eksisterer har et førliggende årsak, dette gjør for eksempel evolusjon til et prosess av ”trial and error” uten en bestemt mål.
Ifølge holografisk paradigmaen og kaosstheorien et det derimot omvent. Alt beveger seg målbevisst.

Men hele mønsteret er omgitt av et annet Vesica pisces som gjør dette til å ser ut som noe organisk. DNAen vårt, som befinner seg inn i cellene, avgir fotoner. Ogsa her er det bevistheten som kommer foran selve uvikling av kroppen.

http://www.edmitchellapollo14.com/naturearticle.htm
http://twm.co.nz/bioholog.html
Peter
 
Innlegg: 151
Registrert: Fre Mar 28, 2008 10:01 pm
Bosted: Røldal


Gå til Kornsirkler 2008

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron