Sanningen?

Diskuter alt om kornsirkler

Re: Sanningen?

Innlegg Lene » Fre Aug 14, 2009 8:28 am

Jeg undersøker ikke tingene selv, fordi det er andre som gjør det, og for meg virker de seriøse. Den norske kornsirkel siden er seriøs i og med at de legger frem fakta med bilder og ting som har kommet fram, ingen steder står det at det er konkludert med at det er utenomjordiske som har laget mønstrene, kun at det ikke er spor etter mennesker. Selvsagt skulle jeg gjerne vært i en kornsirkel, men ikke alltid klarer man å gjøre det man ønsker. Da stoler jeg på mine medmennesker som kommer med sine rapporter etter å ha vært på stedet.
Om bøndene har jaget vekk sirkelmakerne, så er jeg sikker på at man hadde hørt om det. Bøndene vil jo ikke ha dem der, og hvis noen bønder oppdager folk som lager mønstre, så vil de nok gjøre det de kan for å få satt en stopper på det. Det beste er å avsløre det hele ved å fortelle om det, for da faller hele motivasjonen bort (som det stod om tidligere i denne debatten).
Det jeg lurer på om det er mennesker som lager disse, er hvordan de klarer det uten å etterlate seg "vanlige" spor som søle, fotspor, knekte kornaks osv.
For meg er spørsmålene Hvordan? - om det er menneskelagd
og Hvorfor? - om det ikke er menneskelagd (for viser det seg at det er utenomjordiske som lager det, så er ikke metoden lenger så interessant...)
Lene
 
Innlegg: 10
Registrert: Ons Jul 29, 2009 11:48 am

Re: Sanningen?

Innlegg eva-marie » Fre Aug 14, 2009 6:57 pm

Lene, jeg vil gjerne understøtte dine utsagn:

Jeg har mange nære venner blant lokalbefolkningen i Wiltshire, flere av dem bønder. Jeg har i tillegg snakket med mange bønder, forpaktere og gårdsarbeidere gjennom de 10 årene jeg hver sommer har tilbrakt 3-4 uker i Wiltshire. På grunnlag av dette kan jeg opplyse om følgende:

Bøndene erklærte allerede tidlig på 1990-tallet at så snart de tok noen på fersken i å lage en kornsirkel, vil vedkommende bli politianmeldt. Dette har de gjentatt mange ganger i årenes løp. Til deres store frustrasjon har de ALDRI tatt noen i ferd med å lage en kornsirkel.

I tillegg har mange mennesker, både skeptikere og entusiaster, gjennom disse samme årene vært på nattevåk på høydene i området. I juli og august er det så mange som gjør dette, at det nærmest er folk på hver eneste høyde hver eneste natt, hele natta igjennom. Mange av dem har også filmet jordene natten igjennom. Utallige ganger har disse nattevåkerne ved daggry oppdaget nye kornsirkler på jordene under. Noen ganger har de verken sett eller hørt noe som helst, noen ganger har de sett og merkelige lysfenomener, i en del tilfeller har de faktisk direkte sett kornsirkler oppstå (rundt 50 dokumenterte tilfeller fra 1880 fram til i dag). Men ALDRI har de observert, filmet eller fotografert mennensker som lager en kornsirkel.
eva-marie
Site Admin
 
Innlegg: 575
Registrert: Ons Mar 19, 2008 12:35 am

Re: Sanningen?

Innlegg adi » Man Aug 17, 2009 10:45 pm

Hvorfor blir ingen sirkelmakere tatt på fersken? Hva er det som skjer der borte? Jeg har aldri vært i Wiltshire og sett på kornsirkler selv. Men Eva-Marie har vært der 10 år på rad. Det hun sier om overvåkingen av jordene, er utrolig viktig i denne debatten:

(Eva-Marie:)
"I tillegg har mange mennesker, både skeptikere og entusiaster, gjennom disse samme årene vært på nattevåk på høydene i området. I juli og august er det så mange som gjør dette, at det nærmest er folk på hver eneste høyde hver eneste natt, hele natta igjennom. Mange av dem har også filmet jordene natten igjennom. Utallige ganger har disse nattevåkerne ved daggry oppdaget nye kornsirkler på jordene under. Noen ganger har de verken sett eller hørt noe som helst, noen ganger har de sett og merkelige lysfenomener, i en del tilfeller har de faktisk direkte sett kornsirkler oppstå (rundt 50 dokumenterte tilfeller fra 1880 fram til i dag). Men ALDRI har de observert, filmet eller fotografert mennensker som lager en kornsirkel."

Ikke bare ergerlige bønder, men en hærskare av andre folk, deriblant skeptikere, med eller uten kameraer, overvåker altså store deler av Wiltshire. Neste morgen har det likevel dukket opp nye, komplekse mønstre, gang på gang. Pluss alle de andre fenomenene. Hvordan er dette egentlig mulig? Selv om det bare var 10, eller én, av disse sirklene som var oppstått av seg selv, så har vi likefullt et håndfast og ubegripelig fenomen. Mye mer håndfast enn andre paranormale observasjoner (som jeg også tror på). Det er kjempesterkt.

Alternativet er at alle disse tilreisende entusiastene og skeptikerne lurer seg selv og hverandre og forfalsker fakta i år etter år. Uten at noen greier å avsløre dem. Hvor sannsynlig er det?
adi
 
Innlegg: 62
Registrert: Man Jun 09, 2008 9:39 pm
Bosted: Oslo

Sanningen = UFO krig

Innlegg kivriel » Søn Jan 10, 2010 3:52 pm

Jeg har i det siste sett mange filmer om UFOer, kornsirkler, mishandling av dyr og fortielse av hele UFO fenomenet og
har nå begynnt å lure på om menneskeheten med USA i spissen er i krig med UFOene.

Her er noen av filmene :

Ronald Reagan : http://www.youtube.com/watch?v=3u1522AKG9A
Cattle Mutilation : http://www.richplanet.net/detail.php?dbindex=181
Kornsirkler : http://www.richplanet.net/detail.php?dbindex=207
Russland skyter : http://www.disclose.tv/action/viewvideo/36482/RUSSIAN_JET_FIRES_AT_UFO__HIT_NO_DAMAGE/
Vi har UFOer : http://www.disclose.tv/action/viewvideo/9260/The_Incredible_interview_w__Jim_Marrs_on_UFO_s_6/
USA nedskutt UFO : http://www.disclose.tv/action/viewvideo/29381/Ufo_2009_Ufo_Crash_Ufo_Air_France_Footage_Must_See/
og så har vi alle filmene om UFO bortføringer : abductions : http://www.youtube.com/results?search_query=real+ufo+abductions&search_type=&aq=5m&oq=UFO+abductions

Det virker på meg som om det kan finnes flere arter Aliens med UFOer og at de ikke er spesiellt vennlige.
Kanskje er de som lager kornsirkler vennlige, men hvorfor vil de ikke stå fram ?
Er det slik at regjeringene i flere land vet dette, og at de også vet at vi mennesker ikke har noen ting vi kan gjøre for å beskytte oss.
Er det derfor USA forsker med laservåpen?
Hvis det er slik at vi ikke har noe å stille opp mot slemme Aliens, da bør vel ikke befolkningen skremmes unødig.

Før trodde jeg at UFOene var vennlig og jeg håpte at jeg skulle få se en. Nå håper jeg at det blir på lang avstand.
Jeg ønsker også USA til lykke med utviklingen av nye laser våpen. Skyt ned jevlene !
Godt nytt år!
kivriel
 
Innlegg: 80
Registrert: Lør Mai 09, 2009 8:35 am
Bosted: Trondheim

Forrige

Gå til Ulike kornsirkeltemaer

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron