30/4-2010 Taraquinia, Italia

30/4-2010 Taraquinia, Italia

Innlegg eva-marie » Man Mai 03, 2010 6:34 pm

Det ble ikke England som var først ute i år, men Italia. Årets første kornsirkel oppdaget i Taraquinia i den italienske provinsen Lazio:
Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

Les om sirkelen på italiensk her: http://www.unonotizie.it/9900-tarquinia ... iciale.php

Kan noen italienskkyndige fortelle oss hva som står der!

Den tyske hjemmesida Crop Cirlce Science advarer om at formasjonen kan være menneskelagd: http://www.x-cosmos.it/cropcircles/inde ... ow+records
eva-marie
Site Admin
 
Innlegg: 575
Registrert: Ons Mar 19, 2008 12:35 am

Re: 30/4-2010 Taraquinia, Italia

Innlegg kivriel » Man Mai 03, 2010 10:05 pm

Jeg bruker "Google Chrome" i stedet for firefox, internet explorer og andre.
I Goolge kan jeg oversette ved å trykke en tast. Her er den automatiske oversettelsen fra Italiensk til Norsk


Tarquinia, kornsirkler: intet mysterium / Nasjonale UFO Senter for sirkelen finnes på Tarquinia er kunstigTarquinia, kornsirkler, siste nytt: National UFO Center (CUN) er den kunstige rekke mystiske kornsirkler dukket opp i natten nær slettene i Martha - er den kunstige rekke mystiske kornsirkler dukket opp over natten i feltet nær slettene i Martha, som gjorde skrike og utenomjordiske UFO mange innbyggere og turister besøker Fair.

Hele dagen i går var en rekke mennesker som styrtet til naturskjønne alberata Dante Alighieri å observere den merkelige dannelsen av over 25 meter som ble materialisert i løpet av natten i en åker. Tidlig observatører kom til å tenke på den berømte kornsirkler, mest populær blant de angelsaksiske begrepet 'kornsirkler' som er oppdaget regelmessig i sommer avlinger i landene i Nord-Europa. For å knytte disse merkelige formasjoner i uidentifiserte flygende objekter ble i det siste, mange rapporter om UFOer over jordene, bare for å falle sammen med forekomst av fenomenet, og verden serien offisielle den har godt over 30 000 over hele verden.

Med hensyn til Tarquinia, men det er en forklaring. Var pranksters å nyte natten og mangler notert i opplæringen er beviset. Rapportere disse detaljene er Sacripanti Alexander, Regional koordinator i National UFO-senter "kroppen som tar for seg å studere rapporter om uidentifiserte flygende objekter og fenomener involvert, 'grep umiddelbart på stedet sammen med sin kollega John Colotti, assistert av Sikkerhetsrådet Sivil dell'Aeop Association of European operatører politiet for å se sensasjonelle kornsirkler, og så sa han - "Vi var så heldige å ha vært den første som gikk inn i feltet etter funnet, har ingen forandret miljøet, fra hverandre som bar den ut. Fra morgen faktisk - fortsetter Sacripanti - styrtet til scenen mange tilskuere som begynte kø for å se treningen. Fra vår interne testing vi registrerer at dette er en forfalskning. Hveten ble bøyd mekanisk, raskt og uberegnelig, korridorene er ikke presise tiltak og presentere divergerende. Dette er et klart tegn på kunstig bøye nesten helt sikkert hentet fra hånden til mannen. Ville ikke være første gang - fortsetter ufologist - vi står overfor kunstige kornsirkler. Vi kaller dem "cirlclemakers 'og er dyktige i å skape perfekte geometriske figurer, selv for hundrevis av meter lang. I dette tilfellet, Tarquinia, gjør design ikke synes sannsynlig skje i de defineres som "autentiske".

I mellomtiden kan vi si at ørene er knust og bøyd, som skjer i "avling av mystiske naturen, og deretter viser et trykk utvinning. Vi målte alle trening, sirkler og korridorer, og også når det gjelder geometri er det for mange uregelmessigheter og feil i tiltak, spesielt i de kretsene som er diametralt forskjellig fra noe som ikke er kjent for lang avstand observasjon. Så vi kan si - legger Alexander Sacripanti National UFO Center - vi har også funnet spor i kanalen der de gikk å gå inn i feltet. Vi har her en reell spøk. " Samtidig med politiet grep inn, som sammen med UFO-forskere har tatt til etterretning hån, og også grunneier kom i ettertid besluttet å lukke porten, slik at vi unngår de parade i "kornsirkler". Det ser derfor over UFO jakt, men gangveien er fortsatt nysgjerrige på å få synet av den høye Tarquinia å observere den ekstraordinære scenario "Alien", som fortsatt er mye nysgjerrighet.
kivriel
 
Innlegg: 80
Registrert: Lør Mai 09, 2009 8:35 am
Bosted: Trondheim

Re: 30/4-2010 Taraquinia, Italia

Innlegg eva-marie » Man Mai 03, 2010 10:51 pm

Takk kirviel!
Det var jo ikke helt lett å forstå alt, men jeg er ikke spesielt overrbevist av hvordan de argumenterer for at sirkelen skal være menneskelagd. På bildene ser mønsteretlementene relativt presise ut, og jeg synes legden ser fin og fluffy ut. Det er en UFO-organsisasjon som undersøkte sirklen høres det ut som, og ikke den italisenske kornsirkelorganisasjonen Crop Files Italy. Vi får høre om det kommer noe mer i de nærmeste dagene.
eva-marie
Site Admin
 
Innlegg: 575
Registrert: Ons Mar 19, 2008 12:35 am


Gå til Kornsirkler 2010

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron