UFO

Diskuter alt om kornsirkler

UFO

Innlegg Odd1 » Lør Aug 23, 2008 10:18 am

UFO – hva er det?
Besøk av vesener fra verdensrommet er ikke noe nytt i menneskehetens historie. Foruten fortellingen i juleevangeliet (Lukas kap.2) er historia full av underlige hendelser og observasjoner av uforklarlige fenomener på himmelen. Et av disse ”himmelfenomene” blir i dag kalt Flygende Tallerker. Klikk: http://www.unidentified-flying-objects.com/

Etter det som antas å være en pålitelig kilde oppstod begrepet den 24. juni 1947. En amerikansk forretningsmann, Kenneth Arnold, fløy den dagen med et småfly over Rocky Mountains, - vestkysten av USA. Fra sitt fly observerte han ni objekter som fløy i formasjon med en hastighet han anslo til over 1000 MPH (1600 kmT), - en enorm hastighet på den tiden. Han beskrev objekta som ”tallerkener som ble kastet bort over havflata”, - noe som er opphavet til uttrykket ”Flygende Tallerker”. En offisiell etterforskningsgruppe brukte imidlertid betegnelsen Unindentified Flying Objects, noe som ble forkortet til UFO.

Siden 1947 har det vært spekulert og grunnet på hva disse objektene er/var for noe. Og her er det mange teorier ute og går og også mange spøkefugler. Det har vært skrevet bøker og utredninger over en lav sko, men per i dag 2008 e.Kr. er det ingen som vet med sikkerhet. Eller er det likevel noen som vet ?
Det er mange som hevder å ha vært i kontakt med menneskelignende ”vesener” som kommer fra verdensrommet, og det går hardnakkede rykter om at i en ”tallerken” som styrta i juli 1947 nær byen Roswell i staten New Mexico USA, ble det funnet to døde kropper av ikke-jordisk rase. De er blitt betegnet som humanoider noe som fritt oversatt til norsk betyr menneskelignende.

I vel et halvt hundre år har UFO–problematikken vært diskutert ”på kryss og tvers”. Og generelt har det utkrystallisert seg to teorier:

1. Tilsynekomsten av UFO-er er hallusinasjoner, (det vi på norsk kaller sansebedrag) og det som fortoner seg
som ”flygende tallerker” er et ”syn” som frembringes inne i enkelte menneskers hoder.

2. Flygende tallerker er konkret romskip som er konstruert og styres av intelligente skapninger fra et sted i
verdensrommet.

De fleste som interesserer seg for dette temaet vil med mer en 99 % sikkerhet hevde at det ”der ut” finnes mange sivilisasjoner, hvis utvikling ligger milevidt over det jordiske nivået.
Det er all grunn til å tro at noen med sikkerhet vet at det finnes intelligente vesener fra rommet (kosmos) som besøker jorda. Og hva har denne intellignsen med kornsirkler å gjøre? Ja Gudene vet - kanskje de gjør det for å vise oss "jordboere" av vi ikke er alene i det ufattelige store kosmos.
Odd1
 
Innlegg: 6
Registrert: Fre Apr 18, 2008 9:58 am
Bosted: Fana

Re: UFO

Innlegg adi » Søn Aug 24, 2008 6:36 pm

Hei, Odd1, UFO-innlegget er interessant. Bare et lite sidespørsmål om Roswell: Har noen trukket en forbindelse mellom den såkalte Roswell-steinen med kornsirkelmønster som ble funnet for noen år siden (se lenke på forsiden til kornsirkler.org) og det påståtte UFO-havariet i Roswell i 1947?
adi
 
Innlegg: 62
Registrert: Man Jun 09, 2008 9:39 pm
Bosted: Oslo

Re: UFO

Innlegg Odd1 » Man Aug 25, 2008 2:20 pm

Til dem det måtte angå.
Jeg har ikke sett noen slike kopling, men figuren ved Liddington Castle 1996 har etter min vurdering stor likhet med inngraveringa i "Roswellsteinen".
Elles så har jeg et par mer "jordiske spørsmål": Kan noen forklare hvorfor Israel har en sekstagget stjerne og hvorfor Marokko har en femtagget stjerne i flagga sine?
Jeg lurer også på hvorfor islam har en månskalk og ei stjerne som sitt religøse symbol. Begge symbolen er hentet fra "der ute". Månen befinner seg riktignok i vårt kosmiske nærmiljø -men stjerna derimot? Hvor langt er det til den - ja det må vel gudene vite.
Ha en fortsatt god dag - Odd1
Odd1
 
Innlegg: 6
Registrert: Fre Apr 18, 2008 9:58 am
Bosted: Fana

Re: UFO

Innlegg Odd1 » Man Aug 25, 2008 4:12 pm

OBS.
Jeg glemte å ta med begrunnelsen for min nyssgjerrighet - men:
Kornsirkler der figurer med heksagram eller pentagram inngår forekommer rett ofte. Hvorfor ?
Odd1
Odd1
 
Innlegg: 6
Registrert: Fre Apr 18, 2008 9:58 am
Bosted: Fana

Re: UFO

Innlegg covidth » Tir Aug 26, 2008 9:43 am

Det er for godt til å være sant at en jeger skal finne en så liten stein, Rooseveldt-steinen, langt inne i ødemarken.
Jeg tror dette er en god og kreativ spøk.
covidth
 
Innlegg: 6
Registrert: Ons Jul 30, 2008 12:35 am

Re: UFO

Innlegg Hilde » Tir Aug 26, 2008 2:35 pm

Veldig interresant historie du her forteller. Og at det eksisterer liv andre steder i universet er helt innlysende. Og mange av disse er sivilisasjoner langt, langt foran oss i utvikling. Med milliarder av stjerner, planeter og galakser sier det seg selv at liv der ute, det eksisterer. Med vår måte å tenke på, kan det være vanskelig for mange å skjønne at vi ikke er alene i rommet. Men vår teknologi er bare på begynnerstadiet. Det er ikke så langt tilbake i tid at mennesket trodde jorda var flat.

Hilde.
Hilde
 
Innlegg: 2
Registrert: Fre Jul 18, 2008 7:24 pm

Re: UFO

Innlegg adi » Man Sep 01, 2008 4:25 pm

Enig. Og det er ikke bare i 'vårt' verdensrom at det kan finnes utenom-menneskelig liv. Matematikk og teoretisk fysikk har for lengst vist at det kan eksistere mange dimensjoner 'utenpå' hverandre, selv om vår hjerne ikke er tilpasset mer enn tre romdimensjoner og én tidslinje. Vårt univers er bare ett av disse utallige mulige universene.

Romdimensjonene ligger ikke 'ved siden av' eller 'utenpå' hverandre, men kan gjennomtrenge hverandre - når man ser det med vårt begrensede sanseapparat. Det er derfor apparisjoner ('spøkelser', 'gjenferd') kan komme til syne og bli borte på en og samme flekk inne i et rom, eller tilsynelatende bevege seg gjennom vegger og harde gjenstander. Eller at 'sirkelmakerne' plutselig kommer til syne eller forsvinner.

Astronomen Carl Sagan viste dette med et pedagogisk eksempel i sin bok 'Kosmos' for tyve år siden. Hvis man tenker seg en verden med bare to romdimensjoner, ville den være flat som et supertynt ark papir (egentlig helt uten tykkelse). Innbyggerne i Flatland ville gli omkring i papirflaten og støte mot hverandre, men kunne ikke gå over hverandre (slik mennesker ikke kan gå gjennom hverandre, men må gå rundt). De kunne ikke komme ned på undersiden eller opp i luften over flatland. De kunne heller ikke TENKE seg at det fantes noe over eller under. Hjernen deres rommet bare to dimensjoner.

Hvis et menneske lente seg over dette landet, ville det være usynlig der oppe. Stikker man fingeren ned i flatland, ville det plutselig komme til syne et punkt som utvidet seg til en ring (fingerens tverrsnitt). Når man gikk gjennom hele deres flate og ned på undersiden, ville snittet hele tiden endre form, som en figur i ekstrem endring, helt uforklarlig for dem.

Det morsomme er dette: Hvis mennesket løftet en av beboerne opp over Flatland, ville han plutselig se sin egen verden ovenfra. Han ville se venner der nede, og kunne se inni dem, bak ytterkantene. Og han ville se en 'høyere' og en 'dypere' verden. Det ville være en sjokkerende visjon.

Når han slapp ned igjen, ville ingen tro ham, og ingen ville forstå hva han snakket om. Han ville ikke ha begreper for det heller. Han ville kanskje blitt filosof, eller kunstner, eller guru, eller gal.

For tredimensjonale vesener å kommunisere med todimensjonale, er nesten umulig. De fatter ikke vår verden. For kornsirkelmakere er det svært vanskelig å 'komme igjennom' til menneskene. Vi forstår ikke deres språk eller verdensbilde. Men de har kanskje funnet en metode: med midler som vi ikke kjenner, kan de gå ned og lage vakre mønstre i våre levende kornåkre. Av en eller annen grunn gjør de dette. Alle kan spekulere over årsakene (jordkloden, naturen, økologien, miljøkrisen, menneskehetens utvikling, osv).

Uansett: Sirkelmakerne trenger ikke å komme fra andre planeter, med romskip gjennom vårt univers. De kan være rundt oss hele tiden, innenfor og utenfor vår verden. Slik en mengde gamle tradisjoner beretter om, med spirituelle vesener fra andre dimensjoner, som av og til viser seg.

Dette som et tankeeksperiment - - -
adi
 
Innlegg: 62
Registrert: Man Jun 09, 2008 9:39 pm
Bosted: Oslo

Re: UFO

Innlegg eva-marie » Man Sep 01, 2008 6:56 pm

Den mest avanserte fysikken snakker også om PARALELLE UNIVERSER.
Har du tenkt tanken at kanskje vi mennesker, i en paralell eksistens, lager kornsirklene som en utfordring til oss selv i denne eksistensen?
Jeg sier ikke at det er slik, liker bare å leke med tanken.
eva-marie
Site Admin
 
Innlegg: 575
Registrert: Ons Mar 19, 2008 12:35 am

Re: UFO

Innlegg Peter » Tor Sep 04, 2008 8:51 am

Der kan blir til og med flatlanderer som prøver å hoaxe et pekefingerskive! :D

For å fortsette med tankeekspirimenten; hvis et tre dimensionalt objekt i et to dimensionalt flat manifesterer seg som et linje, hvordan skal et fire dimensionalt object manifesterer seg i et tri dimensionalt rom?
Peter
 
Innlegg: 151
Registrert: Fre Mar 28, 2008 10:01 pm
Bosted: Røldal

Re: UFO

Innlegg adi » Fre Sep 05, 2008 1:18 pm

SPIRALER OG FJERDE DIMENSJON

Forskning på apparisjoner undersøker dette. De dukker opp som tilsynelatende romlige (tredimensjonale) vesener, f.eks. på innsiden av stengte dører, og blir borte igjen uten å flytte seg i vårt rom.

Den omfattende forskningen på NDE (near death experiences) har mange eksempler på at det åpner seg hull eller tunneler hvor ting forsvinner inn - dvs. for oss ser det ut som hull eller tunneler, fra vårt tredimensjonale perspektiv. 'Wormholes' er kjent fra matematikk og teoretisk fysikk.

En NDE-rapport forteller dette (R Moody 2007): En kvinnelig lege var ved sykesengen da hennes mor døde. Datteren var i sterk affekt, og oppdaget at hun svevde ut av kroppen sin parallelt med moren. (Dette er uvanlig.) De hang begge et stykke over kroppene sine. Datteren var opptatt av å ta farvel, og skjønte ikke straks at moren allerede var død. Rundt dem var sykehusets hvite vegger. Det åpnet seg en slags tunnel dypt innover bak veggen bakenfor moren. Moren vendte seg inn dit og gled inn mot et strålende lys. Datteren var igjen da moren forsvant langt innover. Da så hun at hullet lukket seg I EN SPIRALFORMET BEVEGELSE, ikke ulikt en kameralinse på speilreflekskameraer, og bare den hvite veggen stod igjen. Legen var da tilbake i kroppen, og moren lå død i sengen. Dette er en meget pålitelig, amerikansk lege.

Den spiralformede bevegelsen minner meg om den raske måten kornet er blitt lagt ned på i kornsirkler, rapportert av øyenvitner. Det får meg til å tenke at kraften (eller sirkelmakerne) kommer inn i vår lukkede 3-D-verden fra en fjerde dimensjon.
adi
 
Innlegg: 62
Registrert: Man Jun 09, 2008 9:39 pm
Bosted: Oslo

Re: UFO

Innlegg Peter » Fre Sep 05, 2008 8:52 pm

Fjerde dimensjon er tid. (Greene, the elegant universe ’99).
Vi oplever tid som et fiksert, linear proses. Et vesen som bo i fjerde dimens oplever tid som et romslig faktor. Slik vi kan krysse et rom, så kan du krysse tid vis du ”er” i fjerde dimens. Alikevel er det del av vårt universe.
Likeså er spirituele og etheriske områder (Jeg liker tanke at dem vi elsker, men ikke lenger er blant oss, er fremdeles veldig nær).
Jeg tror imidlertid at det vi drar till når vi dør er ikke de samme, eller lignende som fjerde dimens. Kausualitet (er det Norsk?) krever at tiden blir linear. De kosnekvensene av vårt handlinger mens vi lever fortsetter seg videre etter vi har døyd, parallelt med hverander, både her og der.
Peter
 
Innlegg: 151
Registrert: Fre Mar 28, 2008 10:01 pm
Bosted: Røldal

Re: UFO

Innlegg adi » Lør Sep 06, 2008 9:29 am

Peter skrev:Fjerde dimensjon er tid.


Når vi snakker om tre romdimensjoner, er tiden ofte omtalt som en fjerde dimensjon.

Når jeg her prøver ut tanken på fire romdimensjoner, blir tiden eventuelt en femte dimensjon.

Når trenger vi ikke stoppe ved fire romdimensjoner, det er det ingen grunn til teoretisk. Hvis vi opererer med N romdimensjoner, er tiden dimensjon N + 1.

Men ikke bland sammen tiden med det jeg sier om en evt. fjerde romdimensjon.
adi
 
Innlegg: 62
Registrert: Man Jun 09, 2008 9:39 pm
Bosted: Oslo

Re: UFO

Innlegg Peter » Lør Sep 06, 2008 12:11 pm

Til Adi,
Bilde

Ascent of the blessed, av Hieronymus Bosch (ellerJeroen Bosch) 1450-1516
Peter
 
Innlegg: 151
Registrert: Fre Mar 28, 2008 10:01 pm
Bosted: Røldal

Re: UFO

Innlegg adi » Søn Sep 07, 2008 3:47 pm

Supert eksempel på bilde, Peter. En gjengivelse av tunnelen fra 1500, av Bosch. Disse nær døden-erfaringene har vært kjent i tusenvis av år. Det er de samme opplevelsene i mange forskjellige kulturer. Den egyptiske dødebok, den tibetanske dødebok og Platons 'Myten om Er' er noen få vitnesbyrd fra sivilisasjoner som hadde skriftspråk. Det har ikke vært utveksling mellom disse miljøene før senere. Platon hadde muligens kjennskap til egyptiske kilder, men det er ikke sikkert. Den tibetanske dødebok ble ikke oversatt til et vestlig språk før i 1917. Men det som stod i den gamle teksten, viste seg da å stemme med andre eldgamle tradisjoner.

I tillegg kommer alle de muntlige kulturene, f.eks. nomadestammer, indianere, samer, inuitter, aboriginer. De hadde lignende myter som ble muntlig tradert, og mye av dette er gått tapt. For å tolke dette må man sette seg inn i mytologisk symbolspråk. Hvis de ulike menneskene ikke har erfart døden på samme måte, hvorfor stemmer da mytene overens i land over hele kloden?

Nå er det ikke sikkert at det akkurat er avdøde mennesker som lager kornsirkler. Ingenting i dette materialet tyder på det. Det er mye heller andre typer vesener fra dimensjoner vi ikke har direkte tilgang til. Materialet er somfattende, men man må skille klinten fra hveten. Å si på forhånd at dette ikke finnes, er like dogmatisk som å si at det ikke finnes hvite ravner, bare fordi de vi hittil har sett, er sorte.
adi
 
Innlegg: 62
Registrert: Man Jun 09, 2008 9:39 pm
Bosted: Oslo

Re: UFO

Innlegg Peter » Man Des 22, 2008 9:59 am

Mens jeg letet etter artikler for ”historiske kornsirkler” fant jeg noe som var bedre til stede her:
George Hunt Williamson publiserte i 1953 et bok som handler om UFO.
Han skriver allerede då om globalt opvarming av jorden, nedgang i regnskog.
Og:

”... The Space Confederation decided to do something about our depleted Earth and this is what they have said: "You have been hearing about strange 'Flying Telephone Poles' that are observed to come very close to your Earth. These strike the earth and will take care of a large area. They go into the ground and dissolve in the soil in about one hour. They do not look like shooting stars when they fall, but appear as a blue streak to the naked eye. Your beneficial bacteria are dying and these 'flying poles' are sent out by the scientific space laboratories to take care of you Western Hemisphere. In this area of your planet you will find that certain farmers are puzzled as to how the soil became so rich and at times there is evidence of a red dust. Many of these 'poles' are tube-like, pointed at both ends and usually six feet long by twelve inches in diameter, although they can be much larger. The tubes contain rich, concentrated organic soil material from our own gardens and canals on Mars. They are full of vital, healthy, organic elements that will correct your increasing problem of humus destruction. The soil will be supplied with nitrogen. Look on some of your land; it will take on a reddish color in the sunlight--remember, Mars is known as the Red Planet!"
Certain bacteria produce enzymes which accelerate the decomposition of organic wastes such as proteins and certain other nitrogenous compounds producing nitrogen compounds in a form that can be used by plants. Nitrogen is one of the constituents of protein and thus a requirement of all plants and animals....”
(”Other tongues, other flesh” Kaptitel 4) www.sacred-texts.com
Jeg syneste det var interessant fordi dette kan bety noe i forhold til kornsirkler
Jeg vet ikke helt hva jeg må tenke om denne slags publikasjoner, først og fremst er det morro å lese, uten at jeg har et behov å omdømme det
Williamson er ikke helt å stole på. Han hevde å har noe titler og ekspertise som var usant. Men der er noe profetisk i det han skriver når han allerede for femti år siden skrev om så aktuele ting som smeltende poler og oppvarming av jorden i dag.
dømm selv
Peter
 
Innlegg: 151
Registrert: Fre Mar 28, 2008 10:01 pm
Bosted: Røldal

Neste

Gå til Ulike kornsirkeltemaer

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron